Tandheelkunde Vleutenseweg

Openingstijden
Maandag: 9.00 - 17.00
Dinsdag: 9.00 - 17.00
Woensdag: 9.00 - 17.00
Donderdag: 9.00 - 17.00
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten
Afspraak maken

Bel voor een afspraak
030 2935075 of mail naar
info@tandheelkundevleutenseweg.nl

Contact
Vleutenseweg 492
3532 HZ Utrecht

Tandheelkunde Vleutenseweg | Over ons
15679
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15679,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Over ons

Persoonlijk en kwalitatief

Bij Tandheelkunde Vleutenseweg vinden we persoonlijk contact, een toegankelijke praktijk en hoogwaardige kwaliteit van bijzonder belang. We geloven dat onze tandartspraktijk een plek moet zijn waar u zich op uw gemak voelt. Wilt u ons alvast beter leren kennen? We vertellen graag meer!

Onze praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van de teamleden van onze tandartspraktijk. De meest voorkomende behandelingen zoals vullingen, kronen of bruggen, wortelkanaalbehandelingen, gebitsreiniging, sealingen en preventievoorlichting verricht de tandarts in samenwerking met de preventieassistente. Als u bijzondere behandelingen nodig heeft, hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een specialist. Wij kunnen u doorverwijzen naar collega’s voor onder meer kaakchirurgie, orthodontie, endodontologie, implantologie, parodontologie en gnatologie. Volledige protheses, prothese op implantaten, overkappingsprotheses en frameprotheses worden door de tandarts in samenwerking met Joor Tandtechniek vervaardigd. Tandheelkunde Vleutenseweg en Joor Tandtechniek hebben de handen ineengeslagen om aan een ieder mondzorg te verlenen, met als pluspunt een direct overleg tussen tandarts en tandtechnici.

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit tandartsen, praktijkmanager, mondhygiënist, paro- preventieassistente, tandartsassistenten en een balie/administratief medewerker. Benieuwd wie we zijn?

Ellen Joor

Praktijkmanager

Erdem Celal

Tandarts

BIG-nummer: 39920978102

Jildou Oldersma

Tandarts

BIG-nummer: 9922790102

Mona Shirali

Mondhygiëniste

Fereshteh Sarvari

Tandartsassistente

Aswini Veerasamy

Tandarts

Maurice Joor

Balie-assistent

Yolanda Dimmendaal

Tandartsassistente

Sevde Yilmaz

Tandartsassistente in opleiding

Bianca Gerrits

Mondhygieniste

Binnenkijken?

We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk. Daarom kunt u online alvast een kijkje nemen in onze wachtkamer en de rest van onze praktijk.

Heeft u vragen over de behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.