Tandheelkunde Vleutenseweg

Openingstijden
Maandag: 9.00 - 17.00
Dinsdag: 9.00 - 17.00
Woensdag: 9.00 - 17.00
Donderdag: 9.00 - 17.00
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten
Afspraak maken

Bel voor een afspraak
030 2935075 of mail naar
info@tandheelkundevleutenseweg.nl

Contact
Vleutenseweg 492
3532 HZ Utrecht

Tandheelkunde Vleutenseweg | Behandelingen
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Behandelingen

Dit is wat we voor u doen

Bent u op zoek naar een toegankelijke en persoonlijke praktijk waar u met alle tandproblemen terecht kunt? Welkom bij Tandheelkunde Vleutenseweg. Bij ons bent u aan het juiste adres voor algemene tandheelkunde, gebitsreiniging en protheses. We werken met vakmensen en maken gebruik van moderne apparatuur. Zo kunnen we de beste service en kwaliteit bieden. Want als u mooie en gezonde tanden heeft, dan hebben wij een glimlach.

Tandheelkunde

Tijdens een reguliere afspraak houden we ons bezig met het herkennen, voorkomen en behandelen van ziekten van de tanden. We bekijken of er cariës (gaatjes) zijn ontstaan en hoe het gesteld is met de mondhygiëne. Waar nodig nemen we actie of plannen we een vervolgafspraak.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het over uw gebit gaat. We adviseren u graag over wat u zelf kunt doen om gaatjes en ontstekingen te voorkomen. Zogenaamde ‘preventie-voorlichting’ verricht de tandarts in samenwerking met de preventieassistente. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor (half)jaarlijkse controle.

Protheses

Ook als u een prothese nodig heeft, bent u bij Tandheelkunde Vleutenseweg aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan volledige protheses, protheses op implantaten, overkappingsprotheses of frameprotheses. We werken nauw samen met Joor Tandtechniek, specialist op dit gebied. Tandarts en tandtechnicus kunnen zo direct overleggen, wat uw gebit ten goede komt.

Gebitsreiniging

Een gezond gebit is een schoon gebit. Slechte mondverzorging en -hygiëne hebben een slechte invloed op uw mondgezondheid. Naast regelmatig poetsen en flossen, kan het soms nodig zijn om uw gebit door de tandarts te laten reinigen. Preventieve en professionele gebitsreiniging helpt gaatjes en ontstekingen voorkomen.

Implantologie

Mist u een tand of kies? Dan kan een implantaat de oplossing zijn. Er wordt dan een kunstwortel geplaatst die de ontbrekende wortel vervangt. Daarop plaatsen we een kroon. Een implantaat gaat jaren mee en is een praktische, duurzame en comfortabele oplossing.

Overige behandelingen

Heeft u een bijzondere behandeling nodig? Dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een specialist. We kunnen u doorverwijzen naar collega’s voor onder meer kaakchirurgie, orthodontie, endodontologie, parodontologie en gnathologie. We denken mee en helpen u graag verder.

Heeft u vragen over de behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.